Meer foto's

Vakantiepark Het Land van Bartje

Landal vakantiepark Het Land van Bartje is gelegen in natuurgebied De Hondsrug in Ees, Drenthe. Voor de kids is er genoeg te beleven, vervelen is onmogelijk op Het Land van Bartje. Een ritje op de pony van de paardenranch, knutselen bij Bollo, een plons in het overdekte zwembad met peuterbad en glijbaan of stap op de fiets en maak een prachtige tocht door de Drentse bossen. In de Bollo Club vermaken de allerkleinsten zich met koekjes bakken en knutselen, de grotere kids spelen in de speeltuin met water en vermaken zich in de interactieve speeltuin. Bij vakantiepark Het Land van Bartje kunt u overnachten in een bungalow, stacaravan, hoevewoning of landhuis. Ook zijn er accommodaties beschikbaar die extra toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe

Voor de kids is Drenthe één grote speeltuin. Bij vakantiepark Het Land van Bartje verblijft u midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. Ga er samen met het hele gezin op uit in het Drentse landschap. Bekijk bijvoorbeeld de historische hunebedden, ontdek Assen of ga golven in het nabijgelegen golfpark. Andere tips voor een dagje uit in de buurt zijn: dierentuin WILDLANDS, attractiepark Drouwenerzand, Boomkroonpad en Museumdorp Orvelte.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Het Land van Bartje voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Het Land van Bartje
Nederland Drenthe Borger-Odoorn Ees

Buinerweg 8, 9536 PG Ees

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe