Meer foto's

Vakantiepark Eiland van Maurik

Gezelligheid, ontspanning, lekker eten, gastvrijheid en volop vakantie en avontuur op en rond het water: dat zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie op Vakantiepark Eiland van Maurik in het hart van de Betuwe. U heeft heel veel keuze: ruime kampeerplaatsen, luxe strandchalets, gave strandhuisjes, prachtige rivierlodges en stoere safaritenten zorgen voor het echte vakantiegevoel op deze unieke camping in de Betuwe.Er is een zwem- en speelparadijs voor de kleinste gasten en dankzij het 2500 m² grote ‘Eiland Adventure indoor sports & fun’ verveelt niemand zich als het weer even niet meezit. De camping beschikt over een heerlijk restaurant, snackbar en een beachclub, waar je kunt genieten van lekker eten.

Geniet van het mooie meer in de Betuwe

Vakantiepark Eiland van Maurik ligt aan het gelijknamige meer, waar je veel kunt doen. Zo kun je er een bootje huren en watersporten beoefenen. Ook kun je er heerlijk zwemmen of fijn wandelen en fietsen in de groene omgeving. Verder kun je een bezoek brengen aan de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Eiland Van Maurik voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Eiland Van Maurik
Nederland Gelderland Maurik

Eiland van Maurik 7, 4021 GG Maurik

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe