Meer foto's

Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim is  een kindvriendelijke 5-sterren vakantiepark met binnen- en buitenzwembad gelegen in het dorpje De Cocksdorp op het Waddeneiland Texel. Op het vakantiepark is er een mogelijkheid tot het huren van bungalows, lodgetenten, safaritenten, villa’s, chalets, trekkershutten. Ook kun je kamperen met je eigen kampeermiddel op het campingterrein. Het luxe vakantiepark heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo is er een bowlingbaan, fitness, meerdere speeltuinen, klimpark, indoorspeeltuin, ‘glow in the dark’ midgetgolf, verschillende restaurants en een café. Kortom, vervelen op dit vakantiepark in onmogelijk!

Ontdek het Waddeneiland Texel

Ook buiten het vakantiepark is er van alles te doen. Zo moet je zeker de Vuurtoren van Texel gaan bekijken. De vuurtoren van Texel ligt in het noorden van het eiland. Op ongeveer 45 meter boven de zeespiegel heeft u een fantastisch uitzicht over de Noordzee, Waddenzee, Texel en zelfs Vlieland. Daarnaast kun je heerlijk fietsen en wandelen over het eiland. Verder is een dagje strand ook zeker een aanrader. Ga zwemmen, leer surfen of geniet van het zonnetje.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark De Krim voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark De Krim
Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Roggeslootweg 6, 1795 JV De Cocksdorp – Texel

Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.