Meer foto's

Summio Waterpark De Bloemert

Summio Waterpark De Bloemert biedt de ideale vakantie-ervaring aan het water in het Drentse dorp Midlaren, waar de rustige Drentse heidevelden samenkomen met het bruisende Groningse Zuidlaardermeer. Geniet van de natuur en het water in deze unieke omgeving op slechts 20 minuten rijden van Groningen. De accommodaties op het park zijn gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Zo kan je kiezen tussen comfortabele bungalows in het Bospark of moderne bungalows aan het water in het Waterpark. Sommige bungalows hebben zelfs privé wellnessfaciliteiten, zoals sauna’s en binnenzwembaden.

Activiteiten op het Vakantiepark en in de Omgeving

Bij het vakantiepark is er genoeg te doen op het water, zo kan je leren zeilen, windsurfen of een boot huren om zelf te varen. Ook kanoën, waterfietsen en suppen behoren tot de mogelijkheden. Een aanrader is om na een dagje op het water een hapje te eten in het restaurant op het vakantiepark, dat ook nog eens aan het water ligt. Verder kan je op het park fietsen huren en is er een speeltuin en kinderboerderij. Verder kan je het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs bezoeken, dat slechts 7 minuten rijden is. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Nationaal Park Drentsche Aa, terwijl cultuurliefhebbers een uitstapje kunnen maken naar een sfeervolle stad in de buurt, zoals Groningen en Assen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Summio Waterpark De Bloemert voor je op een rijtje gezet:

Summio Waterpark De Bloemert
Nederland Drenthe Tynaarlo Midlaren

De Bloemert 1, 9475 TG Midlaren.

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe