Meer foto's

Geniet van Rust en Natuur op Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold

Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold, in het dorpje Hoogersmilde en provincie Drenthe, is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust en natuur. Het park grenst direct aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een uitgestrekt bosgebied dat uitnodigt tot prachtige wandelingen en avontuurlijke fietstochten. Het autovrije park biedt daarnaast volop vrijheid voor kinderen om te spelen en heeft verschillende sportfaciliteiten. Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold heeft een verscheidenheid aan comfortabele accommodaties, van gezinsbungalows tot knusse huisjes voor koppels.

Activiteiten in de Omgeving van het Vakantiepark

In de omgeving van Roompot Vakantiepark het Drentse Wold is genoeg te beleven, zo kan je een bezoek brengen aan het Drents Museum in Assen of ontspannen bij recreatieplas of het unieke Shakespeare Theater. Ook ligt het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in de buurt van het vakantiepark. Natuurlijk kan je ook de natuur in, zo zijn er prachtige fiets- en wandelroutes in het Dwingelderveld of kan je ontspannen bij recreatieplas Het Blauwe Meer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold voor je op een rijtje gezet:

Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold
Nederland Drenthe Midden-Drenthe Hoogersmilde

Bosweg 10a, 9423 TA Hoogersmilde.

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe