Meer foto's

Roompot ECO Grevelingenstrand

Roompot ECO Grevelingenstrand is een kleinschalig vakantiepark met eco-vriendelijke tiny houses, gelegen in natuurgebied de Kabbelaarsbank in Zuid-Holland. De accommodaties liggen ver uit elkaar en kijken uit over het Grevelingenmeer. Op het park kun je fietsen, supboards en kano’s huren. In de zomer worden er elke dinsdag activiteiten voor kinderen georganiseerd. Verder is er een broodjesservice zodat je elke ochtend kunt genieten van verse broodjes.

Vakantiepark in Zuid-Holland

Het bijzondere vakantiepark ligt aan het Grevelingenmeer op het schiereiland de Kabbelaarsbank, ten zuiden van Ouddorp. Het gebied bestaat uit bos, duinen, zoetwater kreken en zoutwaterkreken. Doordat het landschap zo gevarieerd is, kun je er veel verschillende dieren vinden waaronder vlinders, libellen, vogels, reeën, krabben en zeehonden. Bij het Grevelingenmeer kun je heerlijk zwemmen en verschillende watersporten beoefenen zoals surfen, zeilen en suppen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Roompot ECO Grevelingenstrand voor je op een rijtje gezet:

Roompot ECO Grevelingenstrand
Nederland Zuid-Holland Goeree-Overflakkee Ouddorp

Middelplaat 10, 3253 MH Ouddorp

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe