Meer foto's

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven is een groot kindvriendelijk vakantiepark met waterpark, indoorspeeltuin en kinderboerderij in Hoeven, Noord-Brabant. Op het familiepark kun je kamperen met je tent, camper of caravan. Het is daarnaast ook mogelijk om chalets, safaritenten of stacaravans te huren. Vervelen is echt onmogelijk op dit vakantiepark! Jong en oud kunnen zich vermaken in het Waterspeelpark Splesj met spray-park, verwarmd zwembad, 7 waterglijbanen, duikbassin en ligweide. Ook kun je een balletje slaan op de tennisbaan, een potje jeu-de-boulen, spelen in de speeltuin of de dieren aaien bij de kinderboerderij. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die voor alle leeftijden leuke activiteiten organiseert. Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht bij het gezellige restaurant. Een lekker patatje met mayo kun je afhalen bij de snackbar.

Vakantie in Noord-Brabant

Een leuke tip voor een ontspannen dagje is een bootje huren vanuit Drimmelen voor een vaartocht door de Biesbosch. Geniet van het zonnetje, het verkoelende windje en de mooie natuur. Voor een heerlijk dagje shoppen kun je terecht in Breda of Roosendaal. Verder is de omgeving van het vakantiepark uitermate geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Molecaten Park Bosbad Hoeven voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Nederland Noord-Brabant Halderberge Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b, 4741 SG Hoeven

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe