Meer foto's

Vakantiepark Landal De Lommerbergen

Vakantiepark Landal De Lommerbergen is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen en velden van Limburg. Op het park vind je een fijn zwemmeer met strand en een avontureneiland, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op het park vind je genoeg speeltuinen en er is een groot subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, glijbanen en jacuzzi’s. Er is daarnaast een mooi restaurant en een indoorspeelplaats met podium, waar de leukste activiteiten worden georganiseerd door Bollo de Beer.

Vakantiepark in Noord-Limburg

Vakantiepark Landal De Lommerbergen bevindt zich in het noordoosten van Limburg, gelegen tussen Venlo en Roermond. Beiden steden kun je bezoeken en je vindt er veel leuke bezienswaardigheden en restaurantjes. Het park ligt daarnaast aan de rivier de Maas, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast kun je er ook kanoën.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Landal De Lommerbergen voor je op een rijtje gezet:

Landal De Lommerbergen
Nederland Limburg Beesel Reuver

Lommerbergen 1, 5953 TT Reuver

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe