Meer foto's

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een prachtig vakantiepark gelegen in het noorden van Drenthe, vlakbij Assen. Op het park vind je alles wat je nodig hebt en het is dan ook de perfecte plek voor een vakantie met het hele gezin. Op het park vind je een groot zwemmeer met strand, speeltuin, klimtoren en klimwand. Er zijn daarnaast twee grote recreatieruimtes. In de Havezate kun je een enorm zwemparadijs vinden en kun je genieten van een spa, fitness, terras en restaurant. In De Brink vind je veel activiteiten voor de kinderen zoals het indoorspeelparadijs, de bowlingbaan en meerdere academies, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Op het park vind je daarnaast een wandelbos, een lasergame baan, sportvelden en een boogschietbaan. Er zijn oneindig veel activiteiten voor jong en oud en je hoeft je er dus geen moment te vervelen.

Vakantiepark in Drenthe

Het Hof van Saksen ligt midden in de groene velden van Drenthe. Het park ligt op een paar kilometer van Assen. In Assen kun je genieten van veel leuke restaurantjes en winkeltjes. In de omgeving kun je daarnaast heerlijk fietsen en wandelen door de groene natuur. Andere bezienswaardigheden  in de omgeving zijn Emmen, Westerbork en Dwingelderveld.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Hof van Saksen voor je op een rijtje gezet:

Hof van Saksen
Nederland Drenthe Aa en Hunze Nooitgedacht

Borgerderstraat 12, 9449 PA Nooitgedacht

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe