Meer foto's

EuroParcs Veluwemeer

EuroParcs Veluwemeer is een kleinschalig vakantiepark in Nunspeet, direct gelegen aan het Veluwemeer. Je hebt er de mogelijkheid om te verblijven in een chalet, tiny house, bungalow, safaritent of groepsaccommodatie. Tijdens de warme zomerdagen kun je een verkoelende duik nemen in het meer of gebruik maken van het buitenzwembad op het vakantiepark. Daarnaast is er een leuke speeltuin, sportveld, boorverhuur en worden er tijdens de schoolvakanties leuke animatieactiviteiten aangeboden. Geniet van een lekkere lunch of gezellig diner bij het sfeervolle restaurant. Je kunt ook een lekkere hap afhalen bij de snackbar.

Vakantie aan het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een fijne vakantiebestemming waar je van alles kunt zien en doen. Watersporters kunnen zich op het meer vermaken met zeilen, kitesurfen, kano├źn, suppen en windsurfen. Bovendien liggen er langs de oevers van het Veluwemeer pittoreske dorpen en steden die het verkennen waard zijn. Plaatsen zoals Harderwijk en Elburg bieden historische centra vol karakteristieke straatjes, gezellige winkels en smakelijke restaurants. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de omliggende natuurgebieden, zoals het Harderbos en het Horsterwold. Deze gebieden zijn een paradijs voor vogelspotters, fotografen en iedereen die houdt van het observeren van de rijke flora en fauna.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor EuroParcs Veluwemeer voor je op een rijtje gezet:

EuroParcs Veluwemeer
Nederland Gelderland Nunspeet

Randmeerweg 8, 8071 SH Nunspeet

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe