Algemene gegevens

Staanplaatsen: 293
Huuraccommodaties: 17

Vakantiepark Witven

Vakantiepark Witven is een familiecamping aan een recreatieplas gelegen in de natuur van Noord-Brabant bij de stad Veldhoven. Op de camping kun je kamperen met je eigent tent, camper, vouwwagen en caravan. Daarnaast is het ook mogelijk om een chalet te huren. De kindvriendelijke camping is een perfecte kampeerbestemming voor gezinnen. De kids vermaken zich in de speeltuin, op de minigolfbaan of op het sportveld. Tijdens de meivakantie, met hemelvaart, pinksteren en in de zomervakantie organiseert het animatieteam leuke activiteiten. Als je op een warme zomerdag op zoek bent naar verkoeling, kun je terecht bij de recreatieplas. Ga lekker zwemmen, bouw een zandkasteel of geniet van het zonnetje. Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij het sfeervolle restaurant of eetcafé. Het is ook mogelijk om een maaltijd af te halen.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Witven voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Witven

Nederland Noord-Brabant Veldhoven

Witvenseweg 6, 5504 PZ Veldhoven (Nederland)

+31 040 - 2300043
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.