Vakantiepark Schuttersbos op Terschelling is een rustig en kindvriendelijk vakantiepark met speeltuin en veel charme, gelegen midden tussen de bossen en duinen.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 41

Vakantiepark Schuttersbos

Vakantiepark Schuttersbos is een rustgevend vakantiepark met veel charme van Landal Greenparks gelegen op het eiland Terschelling. Het park bestaat uit 41 cottages die geschikt zijn voor 2-4 personen. De cottages zijn comfortabel en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een vaatwasser en modern interieur. Op vakantiepark Schuttersbos kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin of tijdens een potje voetbal. Op de camping is de mogelijkheid om fietsen te huren om de omgeving mee te verkennen. Rondom het vakantiepark vind je prachtige natuur wat bestaat uit bossen en duinen. Daarnaast zijn er ook leuke dorpjes die je kunt ontdekken. Er is een broodjesservice op het park. Elke morgen kunt verse broodjes halen bij de receptie.

De omgeving van vakantiepark Schuttersbos

In de omgeving van vakantiepark Schuttersbos is er genoeg te doen. Terschelling biedt tal van leuke bezienswaardigheden die je met de fiets of met de auto kunt ontdekken. Zo kun je het stadje West-Terschelling bezoeken. Hier kun je heerlijk struinen door de gezellige straatjes en diverse winkels bezoeken. Ook natuurgebied de Boschplaat is een aanrader. Daarnaast biedt Terschelling ook een aantal bunkers en een vuurtoren die interessant zijn om te bezoeken. Wil je iets actiefs doen met de kinderen? Ga dan klimmen in Klimbos Klimdaris. Hier kan jong en oud zich helemaal uitleven!

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Schuttersbos voor je op een rijtje gezet:

41

Vakantiepark Schuttersbos

Nederland Friesland Terschelling

Duinweg Midsland 93, 8891 HR Midsland

+31562445333
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.