Vakantiepark Landal Domein De Schatberg

Vakantiepark Landal Domein De Schatberg is een heerlijk vakantiepark gelegen in het noorden van Limburg. Op het park kun je prachtige vakantiehuisjes huren, die midden in de groene natuur staan. Op het park vind je daarnaast diverse meren waar je heerlijk kunt zwemmen en allerlei leuke watersporten kunt beoefenen. Je vindt er een lekker strand, een waterspeeltuin en er is een kabelwaterskibaan. Er is een centrumgebouw met restaurant, eetcafé en bowlingbaan waar je een lekker hapje kunt eten. Ook vind je er een binnenzwembad en een buitenzwembad en kunnen de kinderen zich uitleven bij het paintballen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vakantiepark in Noord-Limburg

Vakantiepark Landal Domein De Schatberg bevindt zich in het noorden van Limburg. Het park wordt omringd door groene bossen en velden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het park ligt vlakbij het Nationaal Park De Groote Peel. Ook moet je zeker een uitstapje maken naar Venlo, waar je veel mooie bezienswaardigheden kunt vinden. Attractiepark Toverland ligt op slechts 3 kilometer van het park.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Landal Domein De Schatberg voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Landal Domein De Schatberg
Nederland Limburg Sevenum

Midden Peelweg 5, 5975 MZ Sevenum

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe