Meer foto's

Vakantiepark Landal De Vers

Vakantiepark Landal De Vers is een heerlijk vakantiepark gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Op het park kun je mooie vakantiehuizen huren. De huisjes worden omringd door groen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met peuterbad. Ook zijn er veel leuke speeltuinen en een indoorspeelplaats, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Het park heeft een midgetgolfbaan en een bowlingbaan. Je kunt er een hapje eten bij het restaurant, het grand café en de snackbar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd door Bollo de Beer.

Vakantiepark op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg

Vakantiepark Landal De Vers bevindt zich op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. Het park ligt tussen groene bossen en velden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je bent zo bij de Maasvallei, waar je het prachtige Nationaal Park de Maasduinen kunt vinden. Ook moet je zeker een kijkje nemen in het dorpje Arcen, waar je de Hertog Jan Brouwerij kunt vinden. In het dorpje Overloon vind je daarnaast het Zooparc Overloon en het Oorlogsmuseum Overloon.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Landal De Vers voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Landal De Vers
Nederland Noord-Brabant Boxmeer Overloon

Raaijweg 25, 5825 AL Overloon

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe