Vakantiepark Delftse Hout is een groen gelegen en kindvriendelijk vakantiepark met zwembad, gelegen naast een groot recreatiemeer in Delft in Zuid-Holland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 40

Vakantiepark Delftse Hout

Vakantiepark Delftse Hout in Delft is een familiecamping in Zuid-Holland met zwembad in het stadscentrum van Delft in Nederland. De camping heeft 120 kampeerplaatsen en verhuurt veel verschillende huuraccommodaties, zoals mobile homes, chalets en ingerichte tenten. Vakantiepark Delftse Hout beschikt over een prachtig zwembad met peuterbad, een speeltuin en een restraurant. De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen, natuurliefhebbers en cultuur snuivers.

Kamperen in Delft op vakantiepark Delftse Hout

U houdt van de vrije natuur, maar wilt de stilte graag afwisselen met de veelzijdigheid van een levendige stad? Maak dan eens kennis met Vakantiepark Delftse Hout. De ene dag geniet u van het groene hart van Holland, dan weer wandelt u langs de grachten van Delft of verkent u Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Vakantiepark Delftse Hout is een moderne, ruim opgezette 4-sterren camping en ligt midden in een natuurgebied, direct naast een groot recreatiemeer. Binnen het park beschikt u over vele faciliteiten die uw verblijf zo prettig mogelijk maken.Vanuit Recreatiecentrum Delftse Hout loopt u in nauwelijks 15 minuten naar het historisch en toch uiterst levendige centrum van Delft. Deze unieke combinatie van natuurlijke rust en stadse gezelligheid op loopafstand maakt Delftse Hout het gehele jaar door tot een ideale basis voor een zeer gevarieerde vakantie.

Vakantiepark Delftse Hout

Nederland Zuid-Holland Delft

Korftlaan 5, 2616 LJ Delft

+31 (0)15 21 30 04 0
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.