Algemene gegevens

Staanplaatsen: 182
Huuraccommodaties: 31

Vakantiepark De Luttenberg

Voor een heerlijke gastvrije kindvriendelijke vakantie komt u naar Luttenberg! Vakantiepark de Luttenberg is een mooi, schoon 5 sterren vakantiepark gelegen in de driehoek Raalte, Hellendoorn, Ommen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het recreatiepark heeft alles in huis om u en uw (klein) kinderen een fantastische vakantie te bieden. Zo vind je er een heerlijk zwembad en zijn er sauna’s waar je helemaal tot rust kunt komen. Er is een voetbalveld, midgetgolfbaan en tennisbaan, waar je kunt sporten en in de brasserie en snackcorner kun je een lekker dagje eten. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd en de kinderen kunnen ook pony rijden op de camping.

Geniet van de groene natuur

Vakantiepark De Luttenberg ligt in het groene Overijssel, vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Je kunt daar heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en ruimte. Daarnaast zit je vlakbij leuke steden zoals Raalte, Hellendoorn en Ommen, waar je kunt genieten van leuke restaurantjes en faciliteiten.

Vakantiepark De Luttenberg

Nederland Overijssel Twente Raalte Luttenberg

Heuvelweg 9, 8109 SZ Luttenberg

+31 (0)572-301 405
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.