Meer foto's

Vakantiepark De Kleine Belties

Vakantiepark De Kleine Belties is een kindvriendelijke christelijke camping met zwembad gelegen aan een meertje in de bossen van Overijssel. De camping beschikt over kampeerplekken voor campers, caravans en tenten. Daarnaast kun je po het vakantiepark overnachten in een luxe chalet, stacaravan of lodge. De camping heeft mooie faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met waterglijbaan, buitenzwembad, indoor speelparadijs, zwemvijver, buiten speeltuin, fiets- en skelterverhuur. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor voldoende vermaak voor jong en oud.

Vakantie in Overijssel

De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weerribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in de provincie. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland. Ook mag een bezoek aan de historische steden Zwolle, Kampen en Deventer zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in deze mooie provincie.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark De Kleine Belties voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark De Kleine Belties
Nederland Overijssel Hardenberg

Rheezerweg 79, 7771 TD Hardenberg (Nederland)

3 april t/m 23 oktober

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe