Vakantiepark Het Stoetenslagh

Vakantiepark Het Stoetenslagh – is geweldige 5 sterren camping in Overijssel, in de driehoek Ommen Hardenberg en Dedemsvaart. Een comfortcamping in Overijssel, welke ligging zich uitstekend leent voor wandelingen en fietstochten in de aangrenzende bossen en landerijen in de directe omgeving van de camping. Kamperen op top niveau op een comfortcamping en een gezinscamping.

De leukste 5 sterren camping voor het hele gezin!

Wanneer je een verrassende vakantie boekt bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh hoef je alleen maar te genieten! Genieten van het strand, zwemmen, leuke activiteiten, heerlijk eten en vooral van elkaar. Je beleeft bij vakantiepark het Stoetenslagh namelijk iedere dag een verrassende strandvakantie in eigen land. Heb je kinderen of tieners? Het zal geweldig worden! Vooral tijdens de zomervakantie zijn we een super gave tienercamping!

Prachtige ruime kampeerplaatsen

Het vakantiepark heeft ruim 360 kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m² en maximaal 140 m² groot tijdens je vakantie met de kids in Overijssel. Bovendien hebben alle kampeerplaatsen 10 ampère stroom. Maar ook een tv aansluiting, water aan- en afvoer en gratis wifi (beperkt). Kortom alle gemakken voor een comfortabele kampeervakantie tijdens uw camping vakantie in Overijssel.

Een accommodatie van Capfun het Stoetenslagh

De glamping- en safaritenten hebben direct uitzicht op het strand en het recreatiemeer. De chalets en bungalows staan rondom royale velden omgeven door veel groen. Sommige velden hebben hierdoor een parkachtige uitstraling. Alle hebben een eigen terras met gedeeltelijke overkapping. De strandhuisjes staan direct aan het strand en hebben een bbq en hangmat. Door de opstelling van de terrassen is er voldoende privacy gerealiseerd.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh
Nederland Overijssel Rheezerveen

Elfde Wijk 42, 7797HH Hardenberg/Rheezerveen

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe