Meer foto's

Vakantiepark Capfun De Bongerd

Vakantiepark Capfun de Bongerd ligt in Tuitjenhorn in de kop van het gezellige Noord-Holland. Gasten van Capfun De Bongerd hoeven de camping eigenlijk niet af. De camping beschikt namelijk over een heel groot waterpark, een super tof indoor speelparadijs, meerdere restaurants en een winkel voor dagelijkse boodschappen. Holle Bolle Buiten is het onoverdekte gedeelte van het waterpark. Er is een zwembad, een spetter- en spatbad, een leuk fonteinplein en meerdere fantastische glijbanen, waaronder de sensationele Spacebowl. Het overdekte gedeelte heet Holle Bolle Plons. Dit gedeelte beschikt over een zwembad, een waterspeeltuin, diverse glijbanen en een fonteinplein. Een ander hoogtepunt van de camping is het indoor speelparadijs Holle Bolle Boom Binnen. Deze speeltuin heeft leuke, uitdagende glijbanen en een speciaal gedeelte voor kinderen tot drie jaar oud. Op de camping kunnen gasten terecht met hun eigen kampeermiddel op de ruime kampeerplaatsen, of ze kunnen een volledig ingerichte, comfortabele accommodatie huren. Het aanbod van accommodaties is zeer divers, van chalets, studio’s tot stacaravans. Waar de keuze ook op valt, het hele gezin is verzekerd van een topvakantie op Vakantiepark Capfun De Bongerd.

Vakantie in Noord-Holland

De camping en de ideale locatie zijn perfect voor een heerlijke familievakantie De omgeving biedt vele mogelijkheden voor dagjes uit. De camping ligt op 15 minuten rijden van verschillende mooie stranden, zoals Callantsoog, Petten en Hargen. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes om de prachtige omgeving te ontdekken. Leuke steden om te bezoeken en te winkelen zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard. Of wat te denken van een bezoekje aan de vlindertuin, het kabouterpad of het klimduin in Schoorl?

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Capfun De Bongerd voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Capfun De Bongerd
Nederland Noord-Holland Schagen Tuitjenhorn

Bongerdlaan 3, 1747 CA Tuitjenhorn

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe