Meer foto's

Résidence Valkenburg

Résidence Valkenburg is een leuk vakantiepark met buitenzwembad gelegen in het glooiende landschap van Zuid-Limburg vlakbij Valkenburg. De camping beschikt over kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van accommodaties, zoals trekkershutten en chalets. De kinderen kunnen zich vermaken in de leuke speeltuin met glijbanen en schommels, of tijdens de activiteiten van het animatieteam. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het sfeervolle restaurant met terras. Honden zijn toegestaan.

Vakantiepark in Limburg

Kamperen op een knusse charme camping in Limburg wordt steeds populairder. Kamperen op een charme camping is heerlijk als je op zoek bent naar rust en ruimte. De Limburgse natuur bevat glooiende landschappen, mooie natuur vol met beekjes en bossen, en heideterreinen waar je heerlijk kunt kamperen. Limburg is een fijne provincie waar je het ‘buitenlandgevoel’ beleeft, ondanks dat je in Nederland kampeert.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor TopParken Résidence Valkenburg voor je op een rijtje gezet:

TopParken Résidence Valkenburg
Nederland Limburg Schin op Geul

Valkenburgerweg 128, 6305EA Schin op Geul, Nederland

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe