TopParken Résidence Lichtenvoorde is een kindvriendelijk vakantiepark met binnenzwembad, bowlingbaan en visvijver gelegen de Achterhoek, Gelderland.

Algemene gegevens

Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is een gemoedelijk vakantiepark met binnenzwembad gelegen de Achterhoek, Gelderland. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van chalets. Op het resort is er genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er een mooi binnenzwembad met peuterbad, speeltuin, bowlingbaan, tafeltennistafel, voetbalveld, fitness, en wellness. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het sfeervolle restaurant. Overige faciliteiten: fietsverhuur, broodservice, en wasserette. Honden zijn toegestaan.

Vakantie in de Achterhoek

Tijdens een verblijf op de camping in de Achterhoek zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan een bezoek aan de stad Zutphen zeker niet ontbreken. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. Slenter door de straatjes van de oude binnenstad en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes. Ook het ontdekken van de stad Doetinchem is zeer de moeite waard. Het is de grootste en tevens ook de oudste stad van de Achterhoek. De stad heeft leuke marktjes, gezellige pleintjes met terrasjes, en historische bezienswaardigheden. Ook de omgeving van de stad leent zich perfect voor een fiets-, wandel- of kanotocht. In de Achterhoek kun je genoeg mooie wandelroutes vinden. Bijvoorbeeld de wandelroute Boelekeerlspad. De route is 5,5 km en voert langs de Halsche Vloed, waterpoeltjes, landerijen, oude en nieuwe natuur.

TopParken Résidence Lichtenvoorde

Nederland Gelderland De Achterhoek

Boschlaan 26, 7131RC Lichtenvoorde, Nederland

+31(0)70 8900 620

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.