Meer foto's

Roompot Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk is een heerlijk vakantiepark midden in de natuur van Noord-Brabant. Je kunt er overnachten in stijlvolle lodges, waarvan een aantal direct aan het water liggen. Op het park is een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en bowlingbaan aanwezig. Het team Koos Konijn organiseert leuke activiteiten. Bij het sfeervolle restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch, diner of een kopje koffie. Daarnaast heeft het vakantiepark een minimarkt voor de vergeten boodschappen.

Ontdek Noord-Brabant

Het vakantiepark ligt vlakbij het natuurgebied De Maashorst. Dit gebied is heerlijk voor natuurliefhebbers en je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast mag een bezoek aan Den Bosch ook zeker niet ontbreken. De stad heeft een rijke geschiedenis en beschikt over een authentiek historisch centrum. Je kunt er genieten van veel mooie straatjes, pittoreske gebouwen en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Roompot Vakantiepark Schaijk voor je op een rijtje gezet:

Roompot Vakantiepark Schaijk
Nederland Noord-Brabant Schaijk

Hermanusweg 4, 5374 RW Schaijk

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe