Roompot Finspark Herikerberg is een kleinschalig vakantiepark met Finse bungalows, gelegen midden in de groene bossen en velden van Twente, Overijssel.

Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 25

Finspark Herikerberg

Roompot Finspark Herikerberg is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen en velden van Twente. Het is een kleinschalig park met een tiental bungalows. De bungalows zijn gebouwd met Fins hout en staan midden in de natuur. Op de camping vind je een heerlijke sauna, waar je even tot rust kunt komen.  Daarnaast is er een speeltuin, waar de kinderen zich kunnen uitleven en kun je er fietsen en skelters huren.

Kleinschalig vakantiepark in Twente

Finspark Herikerberg bevindt zich tussen de groene bossen en velden van Twente. De camping vind zich bij de 47 meter hoge Herikerberg, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er veel leuke kastelen in de omgeving en kun je een bezoekje brengen aan Avonturenpark Hellendoorn.

We hebben een aantal opties voor Roompot Finspark Herikerberg voor je op een rijtje gezet:

Roompot Finspark Herikerberg

Nederland Overijssel Hof van Twente Markelo

Driebelterweg 2, 7475 NA Markelo

Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.