Meer foto's

Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve is een heerlijk vakantiepark gelegen bij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het park beschikt over een buitenzwembad met peuterbad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Deze is seizoensgebonden geopend. Ook diverse speeltuinen, air trampoline , dubbele kabelbaan en speel waterpompen. In bepaalde vakantieperiodes is er animatie op het park aanwezig. Je kunt er een hapje eten bij Het Smulhuis en er is een mini winkeltje bij de receptie voor de broodnodige boodschappen. Voor de actuele openingstijden en tarieven kunt u de website bezoeken.

Vakantie in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Recreatiepark Duinhoeve bevindt zich aan de rand van het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. In het park kun je heerlijk wandelen door de groene duinen. Daarnaast ligt de Efteling op slechts een halfuurtje rijden en kun je leuke steden bezoeken zoals Tilburg en Den Bosch.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Recreatiepark Duinhoeve voor je op een rijtje gezet:

Recreatiepark Duinhoeve
Nederland Noord-Brabant Tilburg Udenhout

Oude Bossche Baan 4, 5071 RR Udenhout

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe