Meer foto's

Recreatiecentrum de Vogel

Op het eiland Zeeuws-Vlaanderen ligt Recreatiecentrum de Vogel. Deze grote camping is een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen. Er is op de camping van alles te doen. Zo heeft de camping een animatieteam, diverse sportvelden, kun je er kano’s en boten huren, kun je er ponyrijden en nog veel meer. In het zwembad kan jong en oud zich ook helemaal uitleven. Er is een binnen- en buitenbad met diverse glijbanen, een stroomversnelling en een peuterbad. Wie dat nog niet genoeg waterpret vindt, kan zich uitleven in het zwemmeer wat vlak bij de camping ligt. Op de camping kun je elke dag vers brood halen. Daarnaast is er ook een supermarkt waar je de nodige levensmiddelen kunt kopen. Naast de staanplaatsen verhuurt recreatiecentrum de Vogels ook diverse accommodaties, zoals chalets en bungalows.

De omgeving van Recreatiecentrum de Vogel

In de omgeving is van alles te beleven. Zo kun je natuurlijk een dagje naar de Zeeuwse Kust. Zeeuws-Vlaanderen heeft diverse uitgestrekte stranden waar je helemaal tot rust kunt komen met een boekje in de zon. Daarnaast zijn er ook diverse culturele uitstapjes die je kunt maken. Bij Museum Hulst kun je diverse archeologische opgravingen bekijken van de omgeving. Ook de tuinen en kasteelmuren van slot Baarland zijn zeker een bezoekje waard. Liever wat actiefs doen en de natuur in? Vanaf de camping kun je prachtige fietstochten maken langs oudlandgebied de Grote Putting of langs het stille water van de Otheense Kreek.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Recreatiecentrum De Vogel voor je op een rijtje gezet:

Recreatiecentrum De Vogel
Nederland Zeeland Zeeuws-Vlaanderen Hengstdijk

Vogelweg 4, 4585 PL Hengstdijk, Nederland

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe