Molecaten Park Rondeweibos is een fraai gelegen vakantiepark met buitenzwembad gelegen op loopafstand van het strand in Rockanje, Zuid-Holland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 745
Huuraccommodaties: 88

Molecaten Park Rondeweibos

Molecaten Park Rondeweibos is een zeer grote camping en vakantiepark met buitenzwembad gelegen op loopafstand van het strand en de Noordzee. Op het vakantieterrein kun je kamperen met je camper, caravan of tent/ Het is ook mogelijk om een chalet, stacaravan of kampeer cabin te huren. Je kan je hier prima vermaken tijdens je vakantie. Er is een zwembad met waterglijbaan, pannaveld, jeu-de-boulesbaan en tennistafel. Voor de kids is er ook een speeltuin met airtrampoline. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten, zoals knutselochtenden, minidisco’s en verschillende sport & spel activiteiten. Heb je een dag geen zin om te koken, dan is dat geen probleem. Het vakantiepark heeft een gezellig restaurant & bar waar je heerlijk kunt dineren. Je boodschappen kun je halen bij de campingsupermarkt.

We hebben een aantal opties voor Molecaten Park Rondeweibos voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Rondeweibos

Nederland Zuid-Holland Rockanje

Schapengorsedijk 19, 3235 LA Rockanje

+31 181 - 401 944
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.