Molecaten Park Flevostrand is een kindvriendelijk vakantiepark en camping met binnen- en buitenzwembad gelegen aan het Veluwemeer in de provincie Flevoland.

Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 478
Huuraccommodaties: 88

Molecaten Park Flevostrand

Molecaten Park Flevostrand is een kindvriendelijk vakantiepark en camping met binnen- en buitenzwembad gelegen aan het Veluwemeer in de provincie Flevoland. Ga kamperen of overnacht in een chalet, stacaravan, kampeer cabin, lodge- of safaritent. Op het vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een rustgevend momentje in de whirlpool, ga schommelen in de binnenspeeltuin of speel een potje tafeltennis met je vakantievrienden, het kan hier allemaal. In zeilschool De Randmeren komt ook de watersporter aan haar of zijn trekken. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur verkennen of cultuur proeven in de voormalige Zuiderzeestad Elburg.

We hebben een aantal opties voor Molecaten Park Flevostrand voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Flevostrand

Nederland Flevoland Biddinghuizen

Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen

+31 320 - 288 480

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.