Meer foto's

Molecaten Park De Agnietenberg

Camping De Agnietenberg is schitterend gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle. De ene zijde van de camping wordt omgeven door bosgebied en de andere zijde grenst aan de Agnietenplas en de Overijsselse Vecht. Op de camping is er van alles te doen voor jong en oud. De camping heeft verschillende staanplaatsen, waarvan een aantal aan het water liggen. Elke ochtend kun je op de camping vers brood halen. Bij de camping is een zwemplas waar je heerlijk kunt zwemmen. Het zwemgebied is afgezet tot een diepte van 140cm. Daarnaast zijn er diverse sportvelden op de camping en is er voor de kinderen ook animatie. Wil je er een dagje op uit? Dan kun je fietsen huren op de camping om er op uit te gaan.

De omgeving van Molecaten Park De Agnietenberg

Molecaten Park De Agnietenberg is gelegen op de Agnietenberg, een oude rivierduin met vele oude bomen en bospaden, ideaal voor een heerlijke wandeling of als speelgebied voor de kinderen. De Agnietenplas ligt in de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht. Het is een grote plas met een mooi recreatiestrand, vis- en watersportmogelijkheden. De combinatie van bos, weide en water maakt De Agnietenberg tot een ideale vakantiebestemming met veel mogelijkheden. Vanaf de camping ben je binnen 30 minuten rijden op vakantiepark Slagharen. Ook het prachtige dorp Giethoorn ligt slechts op een half uur rijden. Wil je een dagje shoppen? Ga dan naar Zwolle. Hier kun je heerlijk winkelen, of ontspannen op het terras.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Molecaten Park De Agnietenberg voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park De Agnietenberg
Nederland Overijssel Zwolle

Haersterveerweg 27, 8034 PJ Zwolle

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe