Vakantiepark Landal Het Vennenbos

Vakantiepark Landal Het Vennenbos is een groot vakantiepark in Noord-Brabant. Jong en oud zullen zich op dit vakantiepark niet vervelen tijdens een weekendje weg of een vakantie. Op het vakantiepark zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen, zoals een indoorspeeltuin, verschillende buitenspeeltuinen, een minigolfbaan en een animatieteam. Daarnaast heeft dit vakantiepark een Subtropische zwemparadijs waar je je heel de dag kunt vermaken. Er zijn verschillende glijbanen en baden waar je je helemaal uit kunt leven. Voor de oudere kinderen en volwassenen zijn er ook verschillende sportvelden waar diverse sporten geoefend kunnen worden. De modern bungalows op het terrein zijn geschikt voor 4-10 personen.

Vakantiepark in Noord-Brabant

Niet alleen op de camping is er van alles te doen. In de omgeving van Vakantiepark Het Vennenbos zul je je niet vervelen. Op het terrein van het vakantiepark kun je een fiets huren om de omgeving te leren kennen. Fiets door de schitterende omgeving die Noord-Brabant rijk is. Liever met de kinderen er een dagje op uit? Dan kun je naar de (Winter)efteling of kun je wilde dieren spotten vanuit de auto in de Beekse Bergen. Wil je een stad ontdekken. Eindhoven en Tilburg zijn twee leuke steden die in de buurt van het vakantiepark liggen en waar je goed kunt winkelen of een terrasje kunt pakken!

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Landal Het Vennenbos voor je op een rijtje gezet:

Landal Het Vennenbos
Nederland Noord-Brabant 's-Hertogenbosch Hapert

Schouwberg 7, 5527 JH Hapert

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe