Meer foto's

EuroParcs Poort van Zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluits op het eiland Voorne-Putten, nabij natuurreservaat Voornes Duin, biedt strandplezier en de nabijheid van leuke steden, zoals Brielle. Je kan er chalets, groepsaccommodaties en tiny houses huren. Het park is ideaal voor gezinnen dankzij onder andere het indoor speelparadijs Adventuredome. Ook biedt het park leuke animatieactiviteiten voor alle leeftijden met de Fun Heroes en Fun Crew, bestaande uit zowel reizende als vaste teams. Zij organiseren onder andere shows en creatieve knutselactiviteiten. Verder heeft het park genoeg eetgelegenheden met een minimarkt, snackbar en restaurant. Ook kan je er een boot, e-chopper of fiets huren.

Ontdek Zuid-Holland

Op het natuurlijke eiland Voorne-Putten kan je prachtige wandel- en fietstochten maken, met in de buurt stille duingebieden en het Quackjeswater. Ook kan je de historische bezienswaardigheden in vestigingssteden Hellevoetsluis en Brielle ontdekken. Ben je meer actief ingesteld? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om aan watersport te doen op het nabijgelegen Quackstrand aan het Haringvliet.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor EuroParcs Poort van Zeeland voor je op een rijtje gezet:

EuroParcs Poort van Zeeland
Nederland Zuid-Holland Hellevoetsluis

Parkweg 2, 3221 LV Hellevoetsluis

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe