Meer foto's

EuroParcs Parc du Soleil

EuroParcs Parc du Soleil is een familievakantiepark met zwembad, gelegen op een kwartier fietsen van het strand en de duinen in Noordwijk. Op het vakantiepark staan moderne chalets en bungalows, die ideaal zijn voor een gezinsvakantie bij zee. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen verspreid over het park, waaronder een binnenspeeltuin die te bereiken is via het restaurant. Waterplezier beleef je in het heerlijke binnenzwembad en sportievelingen kunnen zich uitleven op het pannaveld. Er is ook een trampoline en E-chopper verhuur. Wie een elektrische auto of elektrische fiets heeft, heeft op het park de mogelijkheid deze op te laden. In het Grand Café kun je genieten van een uitgebreide lunch, kop koffie of een heerlijk diner. Van eind maart tot en met oktober kun je iedere ochtend verse broodjes halen bij de broodbus bij de rotonde. Je trouwe viervoeter is ook van harte welkom!

Vakantiepark in Noordwijk

Een verblijf op EuroParcs Parc du Soleil is ideaal voor wie van het strandleven houdt. In slechts een kwartiertje fietsen sta je met je voeten in het zand en de golven. Langs de gezellige boulevard kun je terecht voor een hapje en een drankje in één van de strandtenten of restaurants. Kom je tussen eind maart en eind mei? Dan is een bezoekje aan de bollenvelden in Lisse of de Keukenhof een aanrader. In een half uur sta je in het historisch centrum van Haarlem en de steden Den Haag, Amsterdam en Leiden zijn ook goed bereikbaar vanaf het vakantiepark. Wie strand en culturele bezienswaardigheden wil combineren, is bij EuroParcs Parc du Soleil aan het juiste adres!

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor EuroParcs Parc du Soleil voor je op een rijtje gezet:

EuroParcs Parc du Soleil
Nederland Zuid-Holland Noordwijk

Kraaierslaan 7, 2204 AN Noordwijk

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe