Meer foto's

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is een heerlijk vakantiepark voor waterliefhebbers in Noord-Brabant, 10 km ten zuiden van Nijmegen. Op het familiepark kun je luxe chalets en groepsaccommodaties boeken. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje waar ze zich kunnen vermaken. Bovendien worden er tijdens de schoolvakanties allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals shows, creatieve workshops en spelletjes. In de zomer kun je een verfrissende duik nemen in de Kraaijenbergse Plassen en te genieten van het zonnetje op het zandstrandje. Het is mogelijk om een bootje of supboard te huren op het park en de omgeving vanaf het water te verkennen. Bij de brasserie met terras kun je terecht voor een drankje, lunch of gezellig diner.

Bezoek Nijmegen

Het vakantiepark ligt in een waterrijk gebied in Noord-Brabant, niet ver met van de stad Nijmegen. Hier kun je genieten van een prachtig oud stadscentrum met schilderachtige straatjes, een indrukwekkende middeleeuwse kerk en mooie architectuur. Voor een vleugje natuur kun je ontspannen in het Valkhof Park, een groene oase met uitzicht op de Waalrivier. Het is een ideale plek om te wandelen, picknicken en te genieten van de rustige omgeving. Kunstliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Valkhof Museum. Dit museum beschikt over een uitgebreide collectie kunst en archeologische vondsten die de geschiedenis van de stad en omgeving laten zien.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen voor je op een rijtje gezet:

120

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Nederland Noord-Brabant Linden

Den Drul 19, 5439 NR Linden

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe