Meer foto's

EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog is een rustig gelegen vakantiepark midden op het Waddeneiland Texel. Op het park zijn moderne chalets te huur, geschikt voor maximaal 4 personen. Ze zijn stijlvol ingericht en hebben grote ramen, waardoor lekker veel licht naar binnen valt en je optimaal kunt genieten van de natuur. De chalets hebben allemaal een eigen tuin en terras. Binnen vind je een knusse woonkamer, een volledig ingerichte keuken en twee slaapkamers. Op het park zijn tafeltennistafels en een voetbalveld aanwezig. Om de dag goed te beginnen, kun je broodjes bestellen bij de receptie die de volgende ochtend vers bij je worden bezorgd. Zin om het eiland te gaan verkennen? Huur een fietsen of e-choppers bij de receptie. Het is de ideale manier om het Waddeneiland te ontdekken!

Vakantiepark op Texel

Texel is een fiets- en wandeleiland bij uitstek. Over het eiland zijn vele fiets-, wandel- en mountainbikeroutes uitgestippeld. Het eiland kent wel 40 natuurgebieden, waarvan de Slufter de bekendste is. Het gebied heeft een open verbinding met de Noordzee en heeft een rijke biodiversiteit. Het grootste deel is een vogelbroed- en vogelrustgebied, waar je tal van vogels kunt spotten. Leuke dingen om te doen op Texel zijn het zeehondencentrum Ecomare bezoeken en de vuurtoren van De Cocksdorp beklimmen. Het is ook mogelijk om mee te varen op een boot om zeehonden te kijken of aan boord te stappen van een garnalenboot. Behalve natuur barst het eiland ook van gezelligheid. Zo vind je in de plaatsjes De Koog en Den Burg tal van gezellige caf├ęs en restaurants.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor EuroParcs De Koog voor je op een rijtje gezet:

EuroParcs De Koog
Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Postweg 10, 1795 JP De Cocksdorp

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe