Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 5 ha

Duynparc Soest

Camping Duynparc Soest vlak bij Amersfoort is een kindvriendelijke camping met zwembad in de gelijknamige provincie Utrecht. U bent van harte welkom met uw tent, caravan of camper. In de zomerperiode is het mogelijk om uw paard mee te nemen. Duynparc Soest beschikt uitsluitend over comfortplaatsen; dus met eigen watertappunt, afvoer, TV aansluiting, elektra aansluiting en gratis WiFi. Sinds 2016 heeft Duynparc soest ook enkele (seizoen-)plaatsen met privé sanitair. Voor de trekkers onder u beschikken ze over een drietal trekkershutten. En natuurlijk kunt u een comfortabele chalet/ bungalow, een luxe en zeer comfortabel cottage of villa huren: hier is werkelijk sprake van een vorstelijk verblijf! Ze zijn één van de weinigen die een all-inn tarief hanteren, zelfs inclusief basis WiFi voor maar liefst twee apparaten gelijktijdig. Wilt u sneller internet en/of met meerdere apparaten gelijktijdig? Ook dan hebben ze voor u aantrekkelijke opties om uit te kiezen.

Vakantie in de provincie Utrecht

Utrecht is een bruisende stad waar jaarlijkse veel bezoekers naar toe komen. Ontdek de prachtige grachten, bezoek de domtoren en wanneer u geïnteresseerd bent in kunst is er een kunstroute voor u uitgestippeld die u per fiets of te voet kunt volgen. Utrecht heeft een gezellig horeca leven. leuke restaurantjes aan de gracht en sfeervolle cafeetjes waar u ’s avonds een drankje kunt doen.

We hebben een aantal opties voor Duynparc Soest voor je op een rijtje gezet:

Duynparc Soest

Nederland Utrecht Soest

Birkstraat 132, 3768 HM Soest

+31 (0)33 20 30 130
Engels, Nederlands
Is dit jouw park? Stuur ons jouw gegevens.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.