Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

EuroParcs Spaarnwoude

Ontspan je op het gezellige EuroParcs Spaarnwoude. Maak gebruik van de sauna of wellnessruimte om tot rust te komen of begin je dag lekker sportief in de fitness. Wat voor weer het ook is, op EuroParcs Spaarnwoude kan je altijd genieten van waterpret! Zo is er een overdekt zwembad en een gaaf kanomeer. Tussen de waterpret door kun je genieten van een hapje in het restaurant Sophia’s Spaarnwoude, dat zich op het park bevindt. Het park beschikt over leuke stacaravans, mooie vakantiehuisjes en luxe bungalows.

Middenin de natuur, vlakbij Amsterdam

EuroParcs Spaarnwoude bevindt zich in een mooi natuurgebied in de buurt van de cultuursteden Amsterdam en Haarlem. Het vakantiepark bevindt zich in een omgeving met weidse polders en mooie bossen. Een heerlijke omgeving bij het recreatiegebied Spaarnwoude die uitnodigt tot fietsen, wandelen, zwemmen en meer. Voor afwisseling is een uitstapje naar Amsterdam ook een leuke optie. Maak een uitgebreide stadstour door de hoofdstad met de Touristbus Amsterdam door of breng een bezoek aan het Rijksmuseum. Ontspan je op het EuroParcs Spaarnwoude in Noord-Holland.

We hebben een aantal opties voor Droompark Spaarnwoude voor je op een rijtje gezet:

Droompark Spaarnwoude

Nederland Noord-Holland Spaarnwoude

Zuiderweg 2, 1165 NA Halfweg

+31 (0)88 070 80 90
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.