Meer foto's

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding is een 4-sterren camping en vakantiepark met uitstekende faciliteiten gelegen aan een natuurmeer op de Veluwe. Boek een kampeerplaats of overnacht in één van de huur- of glampingaccommodaties. Je hoeft je niet te vervelens tijdens je vakantie. Ga lekker zwemmen in het overdekte zwembad of in het natuurmeer. Geniet van het zonnetje of bouw een zandkasteel op het strand. Voor de ultieme ontspanning kun je helemaal tot rust komen in de wellness ruimte. Maak gebruik van de Turkse stoombad, Finse sauna, zonnebank of infraroodcabine. De kids kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin, tijdens de activiteiten van het animatieteam of lekker rondscheuren op de skelter. Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht bij Restaurant Sophia’s Italian. Bij de snackbar kun je een lekkere snack afhalen.

Vakantie op de Veluwe

In Nationaal Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je binnen 10 minuten naar een heel andere omgeving: van bos naar zandverstuiving, en van korstmos steppe naar de karakteristieke heidevelden die in augustus en september prachtig paars kleuren. Niet voor niets is het Nationaal Park de Hoge Veluwe volgens Nederlanders een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Naast de mooie natuur, kent de Veluwe ook leuke en gezellige steden. Zo moet je zeker een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Apeldoorn. In de deze steden kun je heerlijk shoppen en eten. En ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem is zeer de moeite waard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Droompark de Zanding voor je op een rijtje gezet:

Droompark de Zanding
Nederland Gelderland Otterlo

Vijverlaan 1, 6731 CK Otterlo

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe