Meer foto's

Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef is een kindvriendelijke camping met recreatiemeertje en waterglijbaan gelegen in de bossen van Noord-Brabant. De camping heeft kampeerplaatsen voor tenten, caravans, en campers. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van safaritenten, trekkershutten, chalets en bungalows. Op de camping hoef je je niet snel te vervelen. Zo beschikt de camping over een fijn zwemmeertje, jeu-de-boulesbaan, sportveld, tafeltennistafel, golfbaan, binnenzwembad, buitenzwembad, en fietscrossbaan. Voor de kinderen is er een peuterzwembad, buitenspeeltuin, minigolfbaan, kinderboerderij, indoorspeeltuin, en kidsclub. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij het restaurant of de snackbar.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

Overige information van deze accommodatie

De Achterste Hoef
Nederland Noord-Brabant Bladel

Troprijt 10, 5531 NA Bladel

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe