Vakantiepark De Kleine Wolf is een groot familiepark met zwemvijver met strand, binnen- en buitenzwembad en animatie bij Ommen in het Overijsselse Vechtdal.

Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 600
Huuraccommodaties: 43

Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf is een grote familiecamping in Overijssel met een binnen- en buitenzwembad met meerdere glijbanen. Daarnaast is er ook een zwemmeer met zandstrand en echte palmbomen, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De camping beschikt over een indoor speeltuin en buiten vind je ook veel speeltoestellen. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met disco avonden, vuurwerkshows en spooktochten. Geniet van de supermarkt, het restaurant, de snackbar en de visvijver. De camping heeft kampeerplaatsen, lodges, trekkershutten, chalets, bungalows en glampingaccommodaties te huur.

Heerlijk kamperen in Overijssel

Gelegen in het groene Overijsselse Vechtdal, dichtbij de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg, is camping De Kleine Wolf dè plek om te ontspannen voor jong en oud. U bent hier op het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie! In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen door de groene natuur.

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark De Kleine Wolf voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark De Kleine Wolf

Nederland Overijssel Ommen Stegeren

Coevorderweg 25, 7737 PE Stegeren

+31 (0)529 45 72 03
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.