Meer foto's

Ardoer Vakantiepark ’t Akkertien

Ardoer Vakantiepark ’t Akkertien is een gezellige familiecamping in het Overijsselse Vollenhove. Deze charmecamping ligt aan een mooi natuurgebied Nationaal Park Weerriben-Wieden. In dit waterrijke natuurgebied kun je heerlijk vissen, wandelen en varen. Op de camping zijn diverse faciliteiten. Zo zijn er diverse speeltoestellen en is er een voetbalveldje. Daarnaast is er een zwembad met schuifkap zodat er zowel met warme dagen als met koudere dagen gezwommen kan worden. In het hoogseizoen worden er wekelijks huifkartochten georganiseerd waar jong en oud van kan genieten. Op deze middelgrote camping zijn diverse kampeerplekken, chalets en groepsaccommodaties te huur. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in een omgebouwde helikopter te overnachten. Deze MI20-helikopter staat op een platform in de vijver en kun je bereiken via het pondje.

De omgeving van Overijssel

De groene omgeving van Overijssel biedt diverse mogelijkheden. Zo kun je er goed wandelen, varen, vissen en fietsen. Voor een dagje weg kun je het historische stadje Vollenhove bezoeken. In Collenhove vind je ook het cultuur historisch centrum “Land van Bollenhove”. Hier kun je van alles leren over de geschiedenis van visserij en adel. Ook is er een wekelijkse markt in dit stadje. Een ander leuk uitstapje is Giethoorn. Per boot kun je dit idyllische stadje ontdekken. Andere historische stadjes in de omgeving die je kunt bezoeken zijn, Zwartsluis, Blokzijl en Steenwijk.

Overige information van deze accommodatie

We hebben een aantal opties voor Ardoer Vakantiepark ’t Akkertien voor je op een rijtje gezet:

Ardoer Vakantiepark ’t Akkertien
Nederland Overijssel

Noordwal 3, 8325 PP Vollenhove

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe