Ardoer Camping De Ullingse Bergen is een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad, restaurant en animatie gelegen in de groene bossen in het oosten van Brabant.

Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 15

Ardoer Camping De Ullingse Bergen

Ardoer Camping De Ullingse Bergen is een gezellige familiecamping gelegen in Noord-Brabant, in de buurt van Limburg. De camping beschikt over een heerlijk buitenbad met kleuterbad en klein glijbaantje voor de kinderen. Kinderen kunnen zich uitleven bij de ballenbak, binnenspeeltuin en vele buiten speeltuinen. Ook vind je er een tennisbaan en voetbalveld. Je kunt er een lekker hapje eten bij het restaurant met terras.

Vakantie in Brabant

Ardoer Camping De Ullingse Bergen is gelegen in het oosten van Noord-Brabant, vlakbij de grens met Limburg. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en heuvels. Daarnaast vind je er de Maas rivier, waar je lekker kunt kano├źn.

We hebben een aantal opties voor Ardoer Camping De Ullingse Bergen voor je op een rijtje gezet:

Ardoer Camping De Ullingse Bergen

Nederland Noord-Brabant Sint Anthonis

Bosweg 36, 5845 EB Sint Anthonis

0485388566
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.