Vakantiepark Koningshof is een gezellige familiecamping met zwembad, animatie en restaurant, gelegen bij het stadje Katwijk en het heerlijke strand in Zuid-Holland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 190
Huuraccommodaties: 82

Vakantiepark Koningshof

In het Zuid-Hollandse Rijnsburg vind je vakantiepark Koningshof. Deze camping bevindt zich tussen de kassen en de bloemenvelden in een waterrijk gebied. Het is de ideale camping voor gezinnen en fietsliefhebbers. De camping is voo een deel autovrij en er zijn diverse speeltuinen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er ook animatie. De camping heeft zowel een binnen- als een buitenbad waar verkoeling gezocht kan worden. Voor de sportievelingen is er op de camping een fitness waar wat stoom kan worden afgeblazen. Op de camping kan elke dag vers brood gehaald worden.

De omgeving van Rijnsburg

De omgeving van Rijnsburg staat bekend om de schitterende bloemenvelden. Geen wonder dat dit gebied daarom ook erg geliefd is bij wandelaars en fietsers. Rondom de camping zijn verschillende fietsroutes te vinden. Liever een dagje een stad bezoeken? Rondom de camping liggen diverse steden, zoals Den Haag, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Amsterdam. De kust is op 8 kilometer afstand van de camping. Vanaf de camping zijn de kustplaatsen Katwijk, Noordwijk en Scheveningen gemakkelijk aan te rijden. Ook zijn er diverse attractieparken in de omgeving zoals Duinrell, de Linnaeushof of Madurodam.

We hebben een aantal opties voor ANWB - Vakantiepark Koningshof voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Vakantiepark Koningshof

Nederland Zuid-Holland Katwijk Rijnsburg

Elsgeesterweg 8, 2231 NW Rijnsburg

+31 (0)71 402 6051
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.